Un tânăr din Călăraşi a fost reţinut pentru furtul unui lemur din Grădina Zoologică

Un tânăr din Călăraşi a fost reţinut pentru furtul unui lemur din Grădina Zoologică

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reţinut de autorităţile din Călăraşi după ce a fost suspectat că a sustras un lemur din Grădina Zoologică locală. Alerta privind lipsa primatului a fost dată de personalul grădinii, care a observat absenţa acestuia şi a anunţat poliţia prin apel la numărul de urgenţă 112.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, furtul a fost posibil prin tăierea lacătului de la boxa animalelor. În urma investigaţiilor rapide, poliţiştii au reuşit să identifice suspectul şi să localizeze lemurul răpit într-o clădire abandonată din apropierea locuinţei tânărului, unde animalul a fost găsit legat de picioare.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, unde așteaptă să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru furt. Cazul continuă să fie investigat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;