Act de răzbunare incendiar în Ilfov: Un tânăr a dat foc unui bar după ce a pierdut la păcănele

Act de răzbunare incendiar în Ilfov: Un tânăr a dat foc unui bar după ce a pierdut la păcănele

Un tânăr de 18 ani din Ciorogârla, Ilfov, a recurs la un gest extrem după ce a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc. În seara zilei de duminică, 24 martie, supărat pe norocul său ghinionist, individul a aruncat o sticlă incendiară în ușa barului unde a jucat, provocând distrugeri semnificative.

Incidentul, care inițial a fost raportat poliției ca fiind săvârșit de un autor necunoscut, s-a petrecut în jurul orei 23:15. Polițiștii din orașul Bragadiru au fost alertați de administratorul localului despre distrugerea ușii de acces prin incendiere. În urma investigațiilor, autorul a fost identificat ca fiind un tânăr localnic, care a folosit o sticlă umplută cu lichid inflamabil pentru a-și pune în practică planul de răzbunare.

Desfășurându-și activitatea în satul Dârvari, barul era deschis publicului în momentul incidentului, crescând astfel riscul de a provoca vătămări persoanelor aflate în interior. Din fericire, nu au fost raportate victime.

După câteva zile de la comiterea faptei, tânărul a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale și prezentat instanței de judecată. În consecință, a fost emis mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de distrugere prin incendiere.

Această situație alarmantă ridică probleme serioase legate de dependența de jocurile de noroc și modul în care aceasta poate conduce la acte de violență și distrugere. Comunitatea din Ciorogârla este acum mai atentă la semnele care ar putea indica un comportament periculos asociat cu pierderile la jocurile de noroc.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;