Act de vandalism în Giurgiu: Un bărbat a distrus 19 aparate de jocuri de noroc cu un topor

Act de vandalism în Giurgiu: Un bărbat a distrus 19 aparate de jocuri de noroc cu un topor

Un incident neobișnuit a tulburat liniștea orașului Giurgiu în seara zilei de 16 februarie, când un bărbat de 36 de ani, supărat că a pierdut o sumă importantă de bani la păcănele, a recurs la un act extrem de vandalism. Armându-se cu un topor, individul a pătruns în două săli de jocuri de noroc din municipiu și a distrus nu mai puțin de 19 aparate electronice, o ruletă și un bar, provocând panică și indignare în rândul clienților și angajaților.

Poliția Municipiului Giurgiu a intervenit prompt după ce a fost alertată prin apelul de urgență 112. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că atacatorul a avut un parcurs distructiv bine stabilit, vizând inițial o sală de pe bulevardul București, unde a vandalizat 11 aparate și barul, pentru ca mai apoi să se îndrepte către o altă locație unde a continuat să distrugă alte 8 aparate.

Din declarațiile martorilor, se pare că motivația bărbatului a fost pierderea unei sume mari de bani la jocurile de noroc, ceea ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem. Acțiunile sale au generat o atmosferă de frică și nemulțumire, afectând ordinea publică și liniștea cetățenilor.

Autoritățile l-au reținut inițial pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca ulterior instanța de judecată să dispună măsura arestării preventive pentru o durată de 30 de zile. Acesta este acum cercetat pentru infracțiunile de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Incidentul reprezintă un semnal de alarmă cu privire la riscurile asociate jocurilor de noroc și impactul pe care acestea le pot avea asupra comportamentului unor persoane.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;