Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, în fața unui posibil act de intimidare: Descoperirea unui dispozitiv GPS ascuns în mașina sa

Prefectul de Olt, Mario De Mezzo, în fața unui posibil act de intimidare: Descoperirea unui dispozitiv GPS ascuns în mașina sa

Prefectul județului Olt, Mario De Mezzo, a dat publicității o informație îngrijorătoare, dezvăluind că a găsit un dispozitiv de localizare GPS montat fără știrea sa pe mașina personală. Acest incident a fost raportat imediat la Poliție, unde s-a deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele și persoanele implicate.

Într-o postare pe Facebook, De Mezzo a explicat că a observat un licăr de led albastru sub bordul mașinii, care s-a dovedit a fi un sistem de localizare GPS improvizat. Acesta sugerează că descoperirea ar putea avea legătură cu un incendiu anterior al unei alte mașini personale, ridicând suspiciuni asupra unor posibile acte de intimidare din partea adversarilor săi politici.

De Mezzo a transmis un mesaj ferm adresat celor pe care îi numește "vătafi" din Slatina, afirmând că nu se teme și că va lupta împotriva corupției și a abuzurilor. "Nu mă miră, nu mă sperie, nu mă ating astfel de comportamente (...) Timpul vostru se apropie de sfârșit", a scris prefectul, arătând determinare în fața acestor evenimente.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a confirmat primirea plângerii și a început investigațiile pentru a identifica făptașii. De Mezzo, care este în funcția de prefect al județului Olt din augustul anului trecut, a mai raportat și alte incidente suspecte, inclusiv un presupus furt de imagini din laptop-ul său personal.

Acest caz a stârnit atenția publicului și a mass-media, fiind un exemplu clar al provocărilor cu care se pot confrunta oficialii guvernamentali în lupta împotriva corupției și a criminalității organizate.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;