Investigații DNA la Prefectura Covasna: Prefectul Raduly Istvan Sub Lupa pentru Renovări și Retrocedări

Investigații DNA la Prefectura Covasna: Prefectul Raduly Istvan Sub Lupa pentru Renovări și Retrocedări

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au pus sub semnul întrebării legalitatea investițiilor efectuate la Prefectura Covasna, după ce au efectuat percheziții atât la sediul instituției, cât și la domiciliul prefectului Raduly Istvan. Ancheta se concentrează asupra modului în care au fost realizate lucrările de renovare a clădirii și retrocedarea unui imobil.

Prefectul Raduly Istvan a declarat că toate acțiunile au fost efectuate în conformitate cu procedurile legale și a subliniat necesitatea intervențiilor pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru. Lucrările au inclus renovarea rețelei electrice, schimbarea podelelor, tencuirea și zugrăvirea pereților, precum și înlocuirea unei uși de fier cu una de lemn, mai potrivită stilului clădirii.

DNA Brașov a ridicat documente relevante și investighează achizițiile realizate de Prefectura Covasna după anul 2021. Prefectul a subliniat că a colaborat cu anchetatorii și a pus la dispoziție toate documentele necesare, exprimându-și încrederea că toate regulile și procedurile au fost respectate.

Perchezițiile și colectarea documentelor indică o acțiune amplă a autorităților, care vizează asigurarea transparenței și corectitudinii în utilizarea fondurilor publice. Prefectul Raduly Istvan a confirmat că percheziții au avut loc și în locuința sa, dar a evitat să comenteze mai multe detalii despre intensitatea acțiunii DNA.

Investigațiile DNA sunt în curs de desfășurare, iar rezultatele vor determina dacă investițiile și retrocedările au fost realizate în deplină conformitate cu legislația în vigoare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;