Iulian Dumitrescu, în ciuda anchetei DNA, își continuă candidatura pentru CJ Prahova

Iulian Dumitrescu, în ciuda anchetei DNA, își continuă candidatura pentru CJ Prahova

În contextul unei investigații penale pentru corupție, Iulian Dumitrescu, cunoscut și sub numele de "Baronul cu Lamborghini", și-a redepus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Acest gest, pe cât de surprinzător, pe atât de controversat, vine într-un moment în care Dumitrescu este sub control judiciar, acuzat de DNA pentru luare de mită și fals în declarații.

Despre decizia sa de a candida, Dumitrescu afirmă că a fost luată „din respect pentru prahoveni şi pentru aleşii locali”, subliniind că este nevinovat și că așteaptă cu încredere clarificările din partea Justiției. El a mai adăugat că în ultimii trei ani s-au realizat proiecte majore în Prahova, proiecte care nu s-au văzut în ultimii 30 de ani, iar acesta este un motiv pentru a oferi continuitate în administrația locală.

În ciuda acuzațiilor grave, Dumitrescu își asumă candidatura „bărbătește, deschis și asumat”, promițând că va duce la bun sfârșit proiectele începute pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor din Prahova. El a mai acuzat PSD Prahova de presiuni asupra primarilor și de încercări de blocare a investițiilor, sugerând că aceste atacuri l-au determinat să continue lupta pentru un nou mandat.

În ciuda demisiei anunțate din funcțiile politice de conducere în PNL, Dumitrescu nu și-a oficializat retragerea, iar acum, cu semnăturile depuse pentru candidatura la CJ Prahova, pare hotărât să-și continue drumul în politică. Rămâne de văzut cum va fi primită această decizie atât în interiorul partidului, cât și de electorat, în lumina acuzațiilor care îl vizează.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;