Act de violență în trafic: Bărbat din București reținut după ce și-a agresat soția și a încercat să fugă din țară

Act de violență în trafic: Bărbat din București reținut după ce și-a agresat soția și a încercat să fugă din țară

Un caz alarmant de violență în familie a fost raportat în București, unde un bărbat de 53 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a urmărit și agresat soția în trafic. Incidentul, care a avut loc pe 18 aprilie 2024, a culminat cu încercarea bărbatului de a părăsi țara, însă autoritățile l-au prins la graniță înainte să poată fugi.

Conform Poliției Capitalei, femeia agresată, în vârstă de 38 de ani, a raportat că în timp ce se afla în trafic, soțul ei a urmărit-o și, la un moment dat, când a oprit mașina, acesta i-a spart geamul cu un obiect contondent și a lovit-o de mai multe ori. Polițiștii au demarat imediat investigațiile și l-au dat în consemn la frontieră, reușind să-l depisteze pe fugar la data de 20 aprilie 2024.

După reținerea și audierea la Secția 4 Poliție, bărbatul a fost arestat preventiv, iar ancheta continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Acest caz a stârnit îngrijorare în rândul comunității și reamintește despre importanța măsurilor de prevenire și combatere a violenței în familie.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;