Atac cu cuțitul asupra polițiștilor de frontieră: Traficanți de migranți fugari după un conflict violent

Atac cu cuțitul asupra polițiștilor de frontieră: Traficanți de migranți fugari după un conflict violent

Într-un incident grav petrecut pe autostrada A1 Timișoara-Arad, în apropiere de Orțișoara, județul Timiș, doi polițiști de frontieră au fost atacați cu cuțitul de către traficanți de migranți. Confruntarea a avut loc în timpul unei misiuni de filaj, când ofițerii au încercat să oprească și să rețină un grup de 8 migranți și 3 călăuze care încercau să părăsească ilegal țara.

În cursul altercației, unul dintre traficanți a atacat polițiștii cu un cuțit, rănindu-i serios pe ambii agenți. Unul dintre polițiști a primit răni la umăr, în timp ce celălalt a fost înjunghiat de patru ori la picioare. Pentru a opri agresiunea, polițiștii au tras 13 focuri de armă în plan vertical, reușind să captureze majoritatea grupului, inclusiv pe 8 migranți și una dintre călăuze. Cu toate acestea, doi dintre atacatori au reușit să evadeze și sunt activ căutați de autorități.

Victimele atacului au fost transportate de urgență la spital, unde au primit îngrijiri medicale și, potrivit ultimelor rapoarte, se află în afara oricărui pericol. Cazul a stârnit îngrijorare în rândul forțelor de ordine și a evidențiat riscurile cu care se confruntă polițiștii de frontieră în lupta împotriva traficului de persoane.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a prinde ceilalți doi suspecți și pentru a aduce la lumină întreaga rețea de traficanți. Acest incident subliniază necesitatea unei securități sporite la frontiere și a unor măsuri mai eficiente pentru combaterea traficului ilegal de persoane.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;