Cătălin Cîrjan se alătură echipei Dinamo pentru trei sezoane

Cătălin Cîrjan se alătură echipei Dinamo pentru trei sezoane

Fostul mijlocaș al echipei Arsenal, Cătălin Cîrjan, a semnat un contract pe o durată de trei sezoane cu clubul Dinamo București, după ce a devenit liber de contract. În vârstă de 21 de ani, Cîrjan a acumulat experiență în SuperLiga României prin intermediul împrumutului său anterior la Rapid București.

Cîrjan, care este cotat la 350.000 de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt, a participat în 19 meciuri pentru Rapid în sezonul trecut, inclusiv în Cupa României. Dinamo București a confirmat oficial transferul, exprimându-și entuziasmul pentru noua achiziție. Clubul a subliniat parcursul jucătorului, care a fost crescut de Arsenal Londra și a trecut anterior pe la Viitorul Domnești, înainte de a evolua pentru FC Rapid.

Cîrjan, care este originar din București, va îmbrăca tricoul alb-roșu al echipei Dinamo, aducând cu el experiența acumulată atât în România, cât și în cadrul academiei Arsenal. Anunțul transferului a fost primit cu optimism de fanii și conducerea clubului, care speră la o consolidare a echipei pentru viitoarele competiții.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;