Cătălin Drulă, în pole position pentru candidatura la prezidențiale din partea Alianței Dreapta Unită

Cătălin Drulă, în pole position pentru candidatura la prezidențiale din partea Alianței Dreapta Unită

Președintele USR, Cătălin Drulă, a sugerat recent că are toate șansele să devină candidatul Alianței Dreapta Unită pentru alegerile prezidențiale viitoare. În cadrul unor declarații acordate presei, Drulă a subliniat că, deși decizia finală nu a fost încă luată, probabilitatea ca el să reprezinte alianța la scrutinul suprem este semnificativă.

"Există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul", a afirmat Drulă, accentuând dorința alianței de a avea un candidat unic atât pentru prezidențiale, cât și pentru parlamentare. Alianța Dreapta Unită, formată în jurul USR, pare să fie în consens că odată ajunsă în turul doi, are potențialul de a câștiga alegerile.

Întrebările legate de o posibilă candidatură a lui Dacian Cioloș au fost respinse de liderul USR, care a clarificat că această opțiune nu este în discuție. Drulă a subliniat că vrea să fie transparent în legătură cu intențiile sale politice, spre deosebire de alți președinți de partid care au preferat să nu-și dezvăluie candidatura până în ultimul moment.

"Eu vă spun că, natural, președintele unui partid este un candidat, deci există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul", a conchis Drulă, lăsând să se înțeleagă că anunțul oficial va fi făcut odată ce decizia va fi formalizată în interiorul alianței.

Cu această mișcare, Alianța Dreapta Unită și-a consolidat poziția în peisajul politic românesc, pregătindu-se să își anunțe strategia și candidații pentru următoarele confruntări electorale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;