Liderul USR, Cătălin Drulă, solicită demiterea președintelui AEP, Toni Greblă

Liderul USR, Cătălin Drulă, solicită demiterea președintelui AEP, Toni Greblă

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, a cerut demiterea imediată a președintelui Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, pe care îl acuză de implicare în fraude electorale. Drulă a declarat că sub conducerea lui Greblă, alegerile din sectoarele 1 și 2 din București sunt caracterizate de fraude masive, care ar reprezenta "bezna democrației".

Cătălin Drulă susține că refuzul de a renumăra voturile în ciuda dovezilor de fraudă indică o încercare a partidelor PSD și PNL de a manipula rezultatele alegerilor. El a menționat că sunt raportate sute de voturi furate și procese verbale falsificate. Liderul USR a afirmat că formațiunea sa nu va permite ca voturile să fie "manipulate și furate de un sistem corupt" și a făcut apel la demisia lui Toni Greblă.

În replică, Toni Greblă a explicat într-o intervenție la Digi24 că erorile din procesele-verbale sunt rezultatul oboselii membrilor birourilor secțiilor de votare și că sistemul de numărare centralizat corectează aceste greșeli, refuzând înregistrarea proceselor verbale care conțin discrepanțe.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;