Turbulențe și redirecționări de zboruri în România din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Turbulențe și redirecționări de zboruri în România din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Trei stewardese au fost rănite în urma unor turbulențe puternice întâmpinate de o cursă aeriană Wizz Air, care se îndrepta joi seara de la București către Hamburg. Aeronava a întâmpinat probleme deasupra Craiovei, determinând întoarcerea la București. Victimele au fost internate și sunt „ușor rănite” la cap și picioare.

Condițiile meteo nefavorabile au afectat și alte zboruri, provocând întârzieri și redirecționări. Mai multe avioane cu destinația București au fost nevoite să aștepte îmbunătățirea vremii sau să fie redirecționate către alte aeroporturi. Zborurile HiSky Timișoara - București și SkyUp Tel Aviv - București au aterizat în Bulgaria, la Sofia și respectiv Burgas. De asemenea, zborurile Ryanair Viena - București și Lufthansa Frankfurt - București au fost redirecționate către Salonic, respectiv Belgrad. Un zbor Austrian Airlines Viena - București a fost întors în Austria la scurt timp după decolare.

Toate aeronavele redirecționate urmează să fie realimentate și să continue călătoria către aeroportul „Henri Coandă” din București atunci când condițiile meteorologice vor permite.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;