Incident pe un Zbor Ryanair: Pasageri Turbulenți Determină Aterizare de Urgență în Portugalia

Incident pe un Zbor Ryanair: Pasageri Turbulenți Determină Aterizare de Urgență în Portugalia

Un zbor al companiei aeriene low-cost Ryanair cu destinația Insulele Canare a fost nevoit să efectueze o aterizare neplanificată în orașul Faro, Portugalia, din cauza comportamentului inadecvat al unor pasageri. Incidentul, care a avut loc pe ruta de la Aeroportul Luton spre Lanzarote, a fost provocat de opt pasageri care au început să tulbure ordinea la bordul aeronavei.

Conform rapoartelor poliției, pasagerii în cauză au fost extrem de zgomotoși, lovind în ușile compartimentelor de bagaje și consumând băuturi alcoolice, ignorând în mod repetat instrucțiunile echipajului. Situația a escaladat, iar autoritățile au fost solicitate să intervină odată cu aterizarea avionului în Faro.

Șapte dintre cei opt pasageri implicați, toți de naționalitate poloneză, au cooperat cu forțele de ordine și au părăsit aeronava fără incidente. Totuși, unul dintre ei, un bărbat anglo-polonez, a afișat un comportament agresiv, refuzând să se conformeze și a fost arestat în urma unui conflict cu polițiștii.

Imaginile surprinse de călătorii aflați la bordul aeronavei și postate pe rețelele de socializare arată momentul în care bărbatul este imobilizat și escortat în afara avionului de către poliție. Clipul a devenit viral, atrăgând atenția asupra riscurilor comportamentului neadecvat în timpul zborurilor.

Compania Ryanair nu a emis încă un comunicat oficial cu privire la incident, dar presa britanică a confirmat că zborul aparținea transportatorului low-cost. Pasagerii rămași la bord au continuat călătoria spre destinația inițială după o întârziere cauzată de evenimentele nefericite.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;