Incident aviatic grav pe cursa Londra - Singapore: Un deces și 30 de răniți

Incident aviatic grav pe cursa Londra - Singapore: Un deces și 30 de răniți

Un avion Boeing 777-300ER operat de Singapore Airlines, pe ruta Londra - Singapore, a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență la Bangkok, Thailanda, după ce a întâmpinat turbulențe severe. Incidentul a avut loc luni seară, la aproximativ o oră și jumătate după decolarea de pe aeroportul Heathrow din Londra. În urma turbulențelor, 30 de pasageri au fost răniți și unul a decedat. Aeronava transporta 211 pasageri și 18 membri ai echipajului.

La sosirea pe aeroportul din Bangkok, zeci de ambulanțe și echipe medicale au fost pregătite pentru a oferi asistență persoanelor afectate. Compania aeriană a confirmat tragicul eveniment și a anunțat că se va desfășura o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte care au condus la acest incident. Turbulențele sunt un fenomen cunoscut în aviație, însă cazuri grave precum acesta sunt considerate rare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;