Incident Aviatic Fără Victime: Avion Boeing 737 MAX Ieșit de Pe Pista la Houston

Incident Aviatic Fără Victime: Avion Boeing 737 MAX Ieșit de Pe Pista la Houston

În dimineața zilei de vineri, pasagerii zborului United Airlines UA2477 au avut parte de momente de panică când avionul Boeing 737 MAX 8 pe care se aflau a ieșit de pe pista Aeroportului Internațional George Bush din Houston, Texas. Incidentul, care nu a rezultat în rănirea celor 160 de pasageri sau a celor șase membri ai echipajului, a fost confirmat de Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA (FAA).

Conform rapoartelor, avionul, care efectuase zborul dinspre Memphis, a suferit o defecțiune la trenul de aterizare, determinându-l să devieze de pe pistă și să ajungă pe suprafața acoperită cu iarbă. Pasagerii au fost evacuați în siguranță și transportați la terminal cu autobuzul. Reprezentanții FAA și United Airlines au comunicat că se vor ocupa de relocarea aeronavei și că o investigație este în curs pentru a determina cauzele exacte ale incidentului.

Acest eveniment vine în contextul unui alt incident nefericit implicând compania United Airlines, după ce, cu o zi înainte, un alt avion Boeing, de această dată un model 777, a fost nevoit să aterizeze de urgență la Los Angeles din cauza pierderii unei anvelope la decolare. Aceste evenimente subliniază importanța procedurilor de siguranță și a investigațiilor aprofundate în industria aviației.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;