Nicolae Ciucă subliniază că PNL va avea candidat propriu la prezidențiale, menținând coaliția cu PSD

Nicolae Ciucă subliniază că PNL va avea candidat propriu la prezidențiale, menținând coaliția cu PSD

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a confirmat în cadrul unei declarații la sediul partidului că formațiunea pe care o conduce va prezenta un candidat propriu la alegerile prezidențiale viitoare. Ciucă a subliniat că, în ciuda competiției electorale, coaliția de guvernare cu Partidul Social Democrat (PSD) nu va fi afectată.

În contextul speculațiilor privind posibilitatea unei confruntări directe cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, în cursa pentru Cotroceni, președintele PNL a menționat că, deși nu se așteaptă ca campania să fie "un fel de tango", coaliția de guvernare poate funcționa eficient pe baza proiectelor și obiectivelor comune. Ciucă a evidențiat importanța menținerii decenței în raport cu cetățenii și a exprimat convingerea că fiecare partid trebuie să-și mobilizeze electoratul și să își afirme propriile valori și identitate.

Mai mult, Nicolae Ciucă a accentuat necesitatea unei majorități stabile în Parlament pentru a asigura guvernarea țării în perioadele dificile și a menține stabilitatea politică. Declarația sa vine într-un moment în care discuțiile despre configurarea scenei politice pentru următoarele alegeri prezidențiale sunt în plină desfășurare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;