PNL va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale, conform declarațiilor lui Nicolae Ciucă

PNL va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale, conform declarațiilor lui Nicolae Ciucă

Partidul Național Liberal (PNL) a decis că va participa la următoarele alegeri prezidențiale cu un candidat propriu, după o întrevedere extinsă între președintele partidului, Nicolae Ciucă, și liderii filialelor din întreaga țară. În cadrul unei ședințe care a durat aproximativ șase ore, toți președinții de filială au ajuns la un consens privind această decizie.

Nicolae Ciucă a subliniat importanța analizei rezultatelor obținute de partid în alegerile locale și europarlamentare, menționând scorul politic de peste 30% și cele 2,5 milioane de voturi obținute de PNL. Aceste rezultate au fost interpretate ca o confirmare a poziției PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România.

Președintele PNL a exprimat recunoștința față de alegătorii care au susținut partidul și a îndemnat pe cei care nu au votat să ia în considerare realizările PNL în administrația locală și în guvernare la următoarele scrutine. Nicolae Ciucă a menționat, de asemenea, că speră în continuarea unei atitudini oneste și de parteneriat din partea PSD, coaliția guvernamentală urmând să discute și să comunice deciziile referitoare la data alegerilor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;