Marcel Ciolacu anunță candidat propriu PSD la prezidențiale și exprimă mândrie pentru victoriile din sectoarele 1 și 2

Marcel Ciolacu anunță candidat propriu PSD la prezidențiale și exprimă mândrie pentru victoriile din sectoarele 1 și 2

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă că partidul său va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale din luna septembrie a acestui an. Declarația vine în contextul în care atât PSD, cât și Partidul Național Liberal (PNL) și-au anunțat candidații pentru scrutinul prezidențial, deși anterior se discutase despre posibilitatea unui candidat comun al coaliției.

Ciolacu a subliniat că PSD nu va repeta greșelile trecutului și că partidul are o strategie clară, urmând să ia o decizie rapidă până la finalul lunii iunie. În plus, președintele PSD a exprimat un sentiment de mândrie pentru victoriile obținute în sectoarele 1 și 2 ale Capitalei, considerând că acestea reprezintă o abordare nouă pe care bucureștenii o doresc la nivelul administrației locale.

În Sectorul 1, candidatul PSD-PNL, George Tuță, a fost declarat câștigătorul alegerilor locale, în timp ce primarul în funcție, Clotilde Armand, a solicitat intervenția Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) pentru a demonstra presupuse nereguli în procesul electoral. Armand susține că 110 procese verbale ar fi fost falsificate și a depus plângeri penale în acest sens. Tuță a răspuns ironizând acțiunile primarului și a sugerat că următorul pas al acesteia ar putea fi acționarea în justiție a cetățenilor care nu au votat-o.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;