Marcel Ciolacu anunță că nu va candida la președinție și susține delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris

Marcel Ciolacu anunță că nu va candida la președinție și susține delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu va intra în cursa pentru funcția de președinte al României din partea partidului său, stabilind luna decembrie ca termen pentru a nu candida. În plus, a menționat că PSD va organiza un congres în iulie pentru alegerea candidatului la președinție, fără a exclude posibilitatea altor variante de prezidențiabili. Întrebat despre posibilitatea ca Mircea Geoană să fie susținut de PSD, Ciolacu a precizat că nu a existat o discuție în acest sens în cadrul partidului și că o eventuală discuție cu Geoană ar trebui să implice și alți colegi.

Marcel Ciolacu a oferit, de asemenea, un mesaj de încurajare pentru sportivii români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris, exprimându-și speranța ca echipa României să obțină rezultate care să le aducă recompense financiare majorate de Guvern pentru medaliile olimpice. Acesta a subliniat că toată țara așteaptă să retrăiască bucuria și mândria de la Euro 2024. Delegația României va fi prezentată oficial la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis, înainte de începerea Jocurilor Olimpice, care sunt programate să înceapă pe 26 iulie.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;