Motociclist din Clejani, amendat și lăsat fără permis după ce a fost prins cu 199 km/h în Giurgiu

Motociclist din Clejani, amendat și lăsat fără permis după ce a fost prins cu 199 km/h în Giurgiu

Un tânăr motociclist de 28 de ani din Clejani a fost surprins de radarul poliției circulând cu viteza uluitoare de 199 km/h pe un sector de drum național din județul Giurgiu, depășind astfel limita legală cu 109 km/h. Incidentul a avut loc duminică, pe DN 6H, unde limita de viteză este de 90 km/h.

Polițiștii din orașul Mihăilești l-au oprit pe bărbat și l-au supus testului cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În ciuda faptului că nu era sub influența alcoolului, comportamentul său în trafic a atras sancțiuni severe. Pentru că a pus în pericol siguranța participanților la trafic prin depășirea excesivă a vitezei, bărbatul a fost amendat cu 3.300 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce orice vehicul pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Această situație reprezintă un semnal de alarmă privind riscurile la care se expun șoferii și ceilalți participanți la trafic atunci când se ignoră regulile de circulație. Autoritățile continuă să monitorizeze respectarea legilor în trafic și să aplice sancțiuni celor care le încalcă, în efortul de a asigura un mediu sigur pentru toți utilizatorii drumurilor publice.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;