Operațiune de amploare la Timișoara: Captură de cocaină în valoare de 70.000 de euro

Operațiune de amploare la Timișoara: Captură de cocaină în valoare de 70.000 de euro

Într-o operațiune de amploare desfășurată la Timișoara, forțele de ordine au reușit să prindă în flagrant un bărbat în momentul în care vindea o cantitate impresionantă de cocaină. Incidentul, care a avut loc pe data de 12 februarie, a implicat vânzarea a două kilograme de cocaină, un drog considerat de mare risc, pentru suma de 70.000 de euro.

Anchetatorii DIICOT și Poliția Română, în urma unor investigații minuțioase, au organizat o acțiune sub acoperire, care a dus la capturarea bărbatului și a complicelui său, cel care se presupune că a adus drogurile în țară. Procurorii DIICOT Timișoara, împreună cu judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, au decis reținerea celor doi suspecți pentru o perioadă inițială de 24 de ore, urmată de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Această captură subliniază determinarea autorităților de a combate traficul de droguri și de a asigura siguranța cetățenilor. Prin intermediul unor astfel de acțiuni coordonate, se urmărește descurajarea infracțiunilor legate de droguri și protejarea comunității de efectele devastatoare ale acestora.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din orașul tău și din întreaga țară, urmărește-ne pe Google News și rămâi informat!

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;