Percheziții DIICOT în Giurgiu: 14 kilograme de cocaină ascunse în curtea unei locuințe

Percheziții DIICOT în Giurgiu: 14 kilograme de cocaină ascunse în curtea unei locuințe

În urma unei operațiuni de amploare desfășurate de DIICOT și Poliția Română, trei persoane au fost reținute pentru trafic de droguri în orașul Mihăilești, județul Giurgiu. Anchetatorii au descoperit 14 kilograme de cocaină, evaluate la peste 1.000.000 de euro, îngropate în curtea imobilului unde locuiau doi dintre suspecți.

Operațiunea a avut loc pe data de 29 mai, când a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. Pe lângă cocaină, anchetatorii au găsit aproximativ 800 de grame de canabis și rezină de canabis, precum și țigarete confecționate artizanal, grindere și cântare de mare precizie, toate purtând urme de droguri.

Cei trei indivizi sunt suspectați că, în perioada ianuarie - mai 2024, au deținut și comercializat repetat droguri de mare risc către consumatori din București și județele Ilfov și Giurgiu. Procurorii DIICOT au dispus reținerea celor trei persoane pentru 24 de ore și au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cerere înaintată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

Acțiunea a fost sprijinită de Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, iar ancheta continuă pentru a stabili întreaga activitate infracțională a grupului.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;