Donald Trump, condamnat în procesul Stormy Daniels și acuză un proces trucat

Donald Trump, condamnat în procesul Stormy Daniels și acuză un proces trucat

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost găsit vinovat de către un juriu din New York pentru toate cele 34 de capete de acuzare în procesul care îl vizează pe el și plățile făcute actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels. Verdictul a fost dat după 11 ore de deliberare pe parcursul a două zile. Judecătorul Juan Merchan urmează să anunțe pedeapsa pe 11 iulie, iar Trump ar putea fi condamnat la închisoare sau amendă.

Într-o declarație ulterioară, Trump a criticat procesul drept o „rușine” și „măsluit”, sugerând că a fost o manevră orchestată de administrația Biden și susținută de procurorul districtului Manhattan. Fostul președinte a susținut că este complet nevinovat și a promis să continue lupta pentru țară și pentru Constituție. Trump a menționat că „adevăratul verdict” va fi dat de popor în alegerile prezidențiale din 5 noiembrie, unde el candidează din nou pentru funcția de președinte.

Această condamnare nu îl împiedică pe Trump să candideze la alegerile prezidențiale și, teoretic, ar putea chiar să câștige funcția de președinte din închisoare, dacă va fi cazul.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;