Joe Biden Afirmă că Nu Va Grația pe Hunter Biden în Caz de Condamnare

Joe Biden Afirmă că Nu Va Grația pe Hunter Biden în Caz de Condamnare

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat ferm că nu își va grația fiul, Hunter Biden, în cazul în care acesta va fi condamnat pentru posesie ilegală de arme de foc și alte acuzații. Într-un interviu acordat postului ABC News, Biden a răspuns cu un "Da" hotărât când a fost întrebat dacă va accepta decizia judecătorilor în procesul fiului său și dacă exclude posibilitatea unei grațieri prezidențiale.

Hunter Biden este judecat în Delaware pentru acuzații de obținere ilegală a unei arme de foc în 2018, în timp ce ar fi fost dependent de droguri. El a pledat nevinovat la acuzațiile aduse împotriva sa și se confruntă cu un proces istoric, fiind primul fiu al unui președinte în funcție care se confruntă cu un proces penal.

În plus față de procesul din Delaware, Hunter Biden este implicat și într-un caz de evaziune fiscală în California, unde este acuzat de o evaziune fiscală de 1,4 milioane de dolari. A pledat nevinovat și în acest dosar, care nu este legat de procedura de destituire împotriva tatălui său, acuzat de republicani de folosirea influenței politice în favoarea fiului său în afacerile din Ucraina și China.

Declarațiile lui Joe Biden contrastează cu atitudinea predecesorului său, Donald Trump, care a sugerat posibilitatea anulării sentințelor în cazul unor procese penale, în eventualitatea câștigării alegerilor din noiembrie.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;