Incident violent în Parlamentul României între deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu

Incident violent în Parlamentul României între deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu

Un incident violent a avut loc în Parlamentul României, implicându-i pe deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu. Confruntarea fizică a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Camera Deputaților, unde se observă cum Dan Vîlceanu îl bruschează pe Florin Roman, îl ține de gât și pare să îl muște de nas.

Florin Roman a declarat că a fost lovit cu genunchiul în zona nasului de către Vîlceanu și a anunțat că va depune plângere penală împotriva acestuia, precum și o solicitare de sancționare pentru lovire. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a condamnat actul de violență, subliniind că astfel de comportamente sunt inacceptabile, mai ales în Parlament.

Dan Vîlceanu, pe de altă parte, a respins acuzațiile, menționând că nu a fost vorba de o bătaie, ci doar de o altercație verbală urmată de o intervenție fizică pentru a-l scoate pe Roman din sala de plen. Vîlceanu a fost exclus din PNL în iulie 2023, dar excluderea nu a fost încă validată în Consiliul Național al partidului.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;