Incident Violent cu Airsoft în București: Trei Tineri Reținuți și Acuzați de Lovire și Mărturie Mincinoasă

Incident Violent cu Airsoft în București: Trei Tineri Reținuți și Acuzați de Lovire și Mărturie Mincinoasă

Un incident îngrijorător a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, unde un tânăr de 20 de ani a fost împușcat cu un pistol de tip airsoft într-o parcare. Evenimentul s-a petrecut în seara de 9 aprilie, când victima a fost surprinsă de un autoturism din care s-a tras asupra sa. Agresiunea a necesitat intervenția autorităților și o vizită la Institutul Național de Medicină Legală datorită urmelor de violență observate pe corpul tânărului.

Poliția a reușit să localizeze mașina implicată în incident în Sectorul 2, unde se aflau trei persoane: un tânăr de 19 ani, care se afla la volan, și două tinere, de 16 și 19 ani. În urma controlului vehiculului, autoritățile au descoperit un obiect tăietor-înțepător, un spray iritant-lacrimogen și muniția corespunzătoare armelor de tip airsoft.

În timpul audierilor, fata de 19 ani a încercat să-și asume responsabilitatea pentru atac, susținută și de minora de 16 ani, însă ulterior s-a constatat că aceasta a oferit o mărturie mincinoasă. Drept urmare, ambele fete sunt acum investigate pentru mărturie mincinoasă, iar tânărul de 19 ani este acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Toate cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior, tânărul șofer a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acest caz subliniază riscurile la care se expun tinerii când folosesc arme de tip airsoft în mod iresponsabil și consecințele legale severe care pot urma.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și detalii despre acest incident, urmărește-ne pe Google News.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;