Incident violent pe Bulevardul Tomis din Constanța: Două persoane spitalizate și un agresor în custodia poliției

Incident violent pe Bulevardul Tomis din Constanța: Două persoane spitalizate și un agresor în custodia poliției

Constanța a fost scena unui eveniment nefericit aseară, când o altercație pe Bulevardul Tomis s-a soldat cu internarea a două persoane și arestarea unui bărbat de 37 de ani. Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, incidentul a avut loc în jurul orei 21.50 și a fost rezultatul unui conflict spontan.

Echipajele de ambulanță, ajunse de urgență la locul evenimentului, au găsit o femeie și un bărbat întinși pe asfalt, acordându-le primul ajutor și transportându-i la spital pentru îngrijiri suplimentare. Agresorul a fost reținut de forțele de ordine și se află acum în custodia poliției.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la acest incident neplăcut.

Cetățenii sunt îndemnați să urmărească sursele oficiale pentru noi informații și să rămână vigilenți în privința siguranței personale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;