Florin Salam, acuzat de înșelăciune: Prejudiciu de 18.000 de euro și mărturii ale păgubiților

Florin Salam, acuzat de înșelăciune: Prejudiciu de 18.000 de euro și mărturii ale păgubiților

Cunoscutul cântăreț de manele Florin Salam se confruntă cu acuzații grave de înșelăciune, după ce ar fi încasat sume considerabile de bani de la mai multe persoane pentru prestații muzicale pe care nu le-a mai realizat. Polițiștii au efectuat percheziții și l-au reținut pe artist pentru 24 de ore, iar un prejudiciu de 18.000 de euro este în centrul anchetei.

Unul dintre cazurile expuse este cel al unui bărbat din Dolj, care, potrivit declarației sale exclusive pentru Digi24, l-ar fi plătit pe Salam cu suma de 10.000 de euro pentru a cânta la nunta fiului său. În ciuda promisiunilor, artistul nu s-a prezentat la eveniment și nici nu a mai răspuns la solicitările de returnare a banilor.

Scenariul se repetă în cazul altor două persoane păgubite, din Ploiești și Argeș, care au depus plângeri similare. În total, trei infracțiuni de înșelăciune sunt investigate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Aceste acuzații vin să întărească un istoric de incidente care îl implică pe Florin Salam în practici necinstite, afectând atât reputația sa, cât și încrederea fanilor și a clienților săi. Cântărețul, care a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, ar putea să se confrunte cu măsuri legale severe, inclusiv propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cazul lui Florin Salam subliniază importanța verificărilor atente înainte de a încheia acorduri financiare, mai ales în domeniul artistic, unde acordurile verbale sunt frecvente, dar pot duce la neînțelegeri și pierderi financiare semnificative.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;