Românii pot călători în Turcia doar cu buletinul, conform noului decret semnat de Erdogan

Românii pot călători în Turcia doar cu buletinul, conform noului decret semnat de Erdogan

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că românii pot călători în Turcia doar cu buletinul, urmare a unui decret prezidențial semnat de Recep Tayyip Erdogan. Decretul, care a fost publicat în Monitorul Oficial al Turciei, permite cetățenilor români să călătorească fără viză în scopuri turistice sau de tranzit, cu o ședere maximă de 90 de zile într-o perioadă de 180 de zile.

Măsura a fost convenită în urma întâlnirii dintre Ciolacu și președintele Erdogan săptămâna trecută și a fost implementată rapid de autoritățile turce. Premierul român a mulțumit Turciei pentru promptitudine și a subliniat că se va continua colaborarea în beneficiul cetățenilor ambelor țări.

Decizia vine să faciliteze călătoriile între România și Turcia și este așteptată să aibă un impact pozitiv asupra turismului și relațiilor bilaterale dintre cele două țări.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;