Președintele Klaus Iohannis adresează un mesaj emoționant de Paștele Catolic

Președintele Klaus Iohannis adresează un mesaj emoționant de Paștele Catolic

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj profund și încurajator tuturor credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici. Într-un gest de unitate și compasiune, șeful statului a îndemnat la solidaritate și grijă față de cei în dificultate, subliniind importanța iubirii și puterii divine care ne însoțesc în viață.

Președintele și soția sa, Carmen Iohannis, au participat la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, oferind un exemplu de devotament și respect pentru tradițiile religioase. Înainte de a intra în lăcașul de cult, Klaus Iohannis a oferit un scurt mesaj de pace și armonie, dorind tuturor sărbători fericite alături de familie și prieteni.

Președintele a reliefat că Paștele reprezintă un moment de renaștere și iertare, un timp în care trebuie să ne amintim de capacitatea noastră de a ne îngriji unii de alții. Într-o perioadă plină de provocări și încercări, Paștele vine să ne reamintească valori esențiale precum compasiunea și speranța.

În mesajul său, Klaus Iohannis a accentuat că „cea mai mare putere a noastră stă în capacitatea de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie”, îndemnând la solidaritate și la oferirea de sprijin celor care au nevoie de mângâiere și speranță.

În timp ce Paștele Catolic este sărbătorit pe 31 martie anul acesta, să nu uităm că Paștele Ortodox va urma pe 5 mai, reunind în spiritul sărbătorii toate confesiunile creștine. Președintele Klaus Iohannis a încheiat mesajul său cu urări de "un Paște binecuvântat, în pace și armonie", un gând pe care îl împărtășim cu toții.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;