Nicușor Dan confirmă că nu va candida la prezidențiale și rămâne primarul Bucureștiului

Nicușor Dan confirmă că nu va candida la prezidențiale și rămâne primarul Bucureștiului

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că nu are în plan să candideze la alegerile prezidențiale și că va rămâne în funcția de primar general al Bucureștiului. În ciuda speculațiilor care au apărut după victoria sa la alegerile locale, Nicușor Dan a subliniat că a primit un mandat pentru patru ani și intenționează să continue proiectele începute pentru oraș.

"Am început niște lucruri pentru București. Orașul are niște probleme mari", a spus primarul, adăugând că nu se va înscrie în cursa pentru Palatul Cotroceni și că va rămâne "independent". De asemenea, a menționat că activitatea într-un partid este dificilă și că nu dorește să fie de partea niciunei formațiuni politice.

Primarul a recunoscut că nu a putut finaliza unele proiecte, dar a remarcat că actualul său mandat se va încheia în octombrie 2024, urmând să-l înceapă pe cel de-al doilea. Nicușor Dan a evidențiat realizările în domeniul transportului, precum modernizarea liniilor de tramvai și semaforizarea inteligentă.

În contextul alegerilor locale, Nicușor Dan și-a exprimat speranța că Alianța Dreapta Unită va atinge pragul electoral necesar și că Partidul Național Liberal va face parte din majoritatea care va colabora cu primarul general pentru a accelera proiectele destinate Bucureștiului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;