Marian Oprișan Refuză Președinția CJ Vrancea în Semn de Respect pentru Cătălin Toma

Marian Oprișan Refuză Președinția CJ Vrancea în Semn de Respect pentru Cătălin Toma

Într-un gest de onoare și respect, Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, a declarat public că nu va prelua funcția de președinte al CJ Vrancea, rămasă vacantă după decesul neașteptat al președintelui liberal Cătălin Toma. Această decizie vine în urma unor zvonuri și speculații apărute în mass-media, pe care Oprișan a dorit să le clarifice printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Oprișan a subliniat că mandatul primit de la cetățeni în alegerile locale din 2020 trebuie să continue sub conducerea liberalilor, ca un omagiu adus fostului președinte. El și-a exprimat dorința de a susține în continuare proiectele de dezvoltare ale județului Vrancea, menționând că va rămâne alături de comunitate în aceste momente dificile.

Consiliul Județean Vrancea se confruntă acum cu provocarea de a găsi o soluție pentru blocajul instituțional creat, având în vedere că atribuțiile de ordonator principal de credite nu pot fi îndeplinite momentan. O ședință a fost programată pentru data de 22 februarie, unde se va decide care dintre cei doi vicepreședinți va prelua atribuțiile defunctului președinte.

Acest act de integritate din partea lui Marian Oprișan este un exemplu de urmat în politica locală și demonstrează un profund respect pentru valorile democrației și pentru voința cetățenilor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;