EURO 2024: România se pregătește pentru primul meci, suporteri îndrumați de FRF pentru călătoria la Munchen

EURO 2024: România se pregătește pentru primul meci, suporteri îndrumați de FRF pentru călătoria la Munchen

Federația Română de Fotbal (FRF) a publicat un ghid complet pentru suporterii naționalei României care plănuiesc să călătorească cu mașina la Munchen pentru a asista la primul meci al echipei în cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2024. Pentru a ajunge în timp util la partida programată pe 17 iunie, ora 16:00, se recomandă parcurgerea distanței de 1.467 de kilometri între București și Munchen în două zile.

Suporterii sunt îndemnați să plece din București, de la magazinul ROMANIA STORE din Mega Mall, unde își pot achiziționa un kit de suporter ce include tricou personalizat, eșarfă, șapcă și steagul tricolor. Prima zi de călătorie se va încheia la Budapesta după aproximativ 10 ore de condus, cu o oprire pentru cazare, iar a doua zi se va continua drumul spre Munchen, cu o durată estimată de 6 ore și jumătate.

La sosirea în Munchen, suporterii sunt așteptați în Fan Zone-ul dedicat, situat în OlympiaPark, unde vor avea ocazia să întâlnească foști internaționali precum Marius Niculae și Lucian Sănmărtean pentru autografe. De asemenea, Campionatul European va debuta pe 14 iunie cu un meci între Germania și Scoția pe stadionul Bayern Munchen, iar România va juca în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

Toate cele 51 de partide de la Euro 2024 vor fi transmise în România de PRO TV și Pro Arena, asigurându-se astfel că fanii fotbalului vor putea urmări întreaga acțiune.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;