Euro 2024: România și Germania în acțiune, parlamentul își suspendă activitatea pentru fotbal

Euro 2024: România și Germania în acțiune, parlamentul își suspendă activitatea pentru fotbal

Naționala României revine pe scena fotbalului european după o absență de opt ani, competiția EURO 2024 fiind un moment de sărbătoare pentru fanii fotbalului. Într-un gest neobișnuit, Plenul Camerei Deputaţilor și-a suspendat activitatea pentru ca parlamentarii să poată urmări meciul României cu Ucraina. Decizia a fost luată de comun acord de liderii grupurilor parlamentare, iar anunțul suspendării a fost făcut de președintele de ședință, Daniel Suciu.

Pe de altă parte, Germania, una dintre echipele favorite la câștigarea turneului, va avea prima sa confruntare în Grupa A cu Scoția. Meciul este programat să se desfășoare pe stadionul Allianz Arena și este așteptat cu mare interes, atât de suporterii germani, cât și de cei scoțieni. Selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, va trebui să gestioneze o echipă în tranziție, cu jucători tineri dar și cu veterani precum Toni Kroos sau Thomas Muller.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;