Ladislau Boloni previzionează un parcurs moderat pentru România la Euro 2024

Ladislau Boloni previzionează un parcurs moderat pentru România la Euro 2024

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Ladislau Boloni, și-a exprimat părerea cu privire la performanța pe care România o poate atinge la Campionatul European de Fotbal din 2024, ce se va desfășura în Germania. Într-o declarație pentru iAMSport și L'Equipe, Boloni a menționat că, deși adversarii din grupă nu sunt de neînvins, o calificare în optimile de finală ar fi un obiectiv rezonabil pentru echipa condusă de Edi Iordănescu.

Naționala României va debuta în competiție pe 17 iunie, la Munchen, într-un meci împotriva Ucrainei. Tricolorii vor continua cu meciuri împotriva Belgiei pe 22 iunie și Slovacia pe 26 iunie. Boloni, care a condus echipa națională în trecut, a subliniat importanța unei apărări solide și a unui joc prudent, cu accent pe contraatacuri eficiente și finalizare precisă.

Programul României la Euro 2024 include partidele cu Ucraina (17 iunie, ora 16:00, München), Belgia (22 iunie, ora 22:00, Köln) și Slovacia (26 iunie, ora 19:00, Frankfurt), meciuri ce vor fi urmărite de suporteri pe HotNews.ro. Grupa E, din care face parte România, include de asemenea echipele Belgiei, Slovaciei și Ucrainei, toate având ca obiectiv avansarea în fazele eliminatorii ale turneului.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;