Ghid de călătorie pentru suporterii români la EURO 2024 și promovarea României ca destinație turistică

Ghid de călătorie pentru suporterii români la EURO 2024 și promovarea României ca destinație turistică

Federația Română de Fotbal (FRF) a oferit un ghid complet pentru suporterii români care doresc să călătorească cu mașina la primul meci al României la EURO 2024, care va avea loc în Munchen. Distanța de 1.467 de kilometri dintre București și Munchen este recomandată a fi parcursă în două zile, iar FRF sugerează ca suporterii să plece din București și să oprească pentru o noapte în Budapesta. Suporterii sunt invitați să se echipeze cu un kit de la ROMANIA STORE din Mega Mall și să ajungă în Munchen cu aproximativ două ore înainte de meci pentru a participa la evenimentele din Fan Zone.

În paralel, România este promovată ca destinație turistică în orașele Hamburg, Berlin, München și Frankfurt pe durata Campionatului European de Fotbal. Premierul Marcel Ciolacu încurajează vizitatorii să descopere atracțiile turistice ale României, precum Munții Carpați, Delta Dunării sau cetățile dacice. Inițiativa de promovare a fost lansată de ministrul Economiei și Turismului, Radu Oprea, și este susținută de peste 600 de taxiuri care afișează coduri QR pentru informații despre România.

Campionatul European de Fotbal (EURO 2024) debutează în Germania, cu echipele naționale, inclusiv România, care concurează pentru titlul de campioană a Europei. Primul meci al naționalei României va fi pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, marcând prima participare a României la acest campionat după o pauză de opt ani.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;