EURO 2024: România debutează în campionatul european de fotbal pe stadionul Bayern Munchen

EURO 2024: România debutează în campionatul european de fotbal pe stadionul Bayern Munchen

Campionatul european de fotbal EURO 2024 își deschide porțile astăzi, 14 iunie, pe stadionul Bayern Munchen din Germania, marcând începutul unei luni pline de emoții fotbalistice. România, revenind în competiție după o absență de opt ani, va avea primul său meci pe 17 iunie, la ora 16:00, împotriva naționalei Ucrainei.

Pentru a sprijini echipa națională, Federația Română de Fotbal (FRF) a pregătit un ghid pentru suporterii care doresc să călătorească cu mașina la Munchen. Ghidul include un traseu recomandat, cu o oprire de o noapte în Budapesta, și sugerează călătoria să se desfășoare pe parcursul a două zile pentru a ajunge în timp util la meci. De asemenea, suporterii sunt invitați să se echipeze cu kituri de suporter de la magazinul ROMANIA STORE din Mega Mall, București, înainte de plecare.

Odată ajunși la destinație, suporterii români sunt așteptați în Fan Zone-ul dedicat, situat în OlympiaPark, Munchen, unde vor avea parte de surprize și vor putea obține autografe de la foști internaționali români.

Toate cele 51 de partide de la Euro 2024 vor fi transmise în România de PRO TV și PRO ARENA, asigurându-se că suporterii vor putea urmări întregul turneu. România se află în Grupa E, alături de echipele naționale ale Belgiei, Slovaciei și Ucrainei.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;