Tricolorii se bucură de gustări tradiționale și de familie în cantonamentul din Germania pentru EURO 2024

Tricolorii se bucură de gustări tradiționale și de familie în cantonamentul din Germania pentru EURO 2024

Echipa națională de fotbal a României se bucură de preparate culinare tradiționale și de timp petrecut alături de familie în cantonamentul lor din Würzburg, Germania, în timpul Campionatului European de Fotbal EURO 2024. După opt ani de așteptare, tricolorii au reușit să se califice la turneul final, unde vor participa în cadrul Grupei E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

Pe lângă antrenamentele intense și pregătirea tactică, jucătorii și-au regăsit familiile într-un moment emoționant organizat de selecționerul Edward Iordănescu. Această reuniune a oferit o pauză binevenită de la programul încărcat și a fost o sursă de energie pozitivă pentru meciurile ce urmează.

În același timp, suporterii români se pregătesc să urmărească meciurile de acasă, înconjurați de gustări populare precum mici, cârnați la grătar, snacks-uri rapide, semințe și alune, precum și băuturi răcoritoare sau alcoolice, cu berea și șprițul fiind printre favorite. De asemenea, în orașul Würzburg, unde este cazată naționala, prețul unei beri într-un local începe de la 4,70 euro, ajungând până la peste 10 euro, ceea ce sugerează că experiența suporterilor poate fi completă și din punct de vedere culinar.

Campionatul European de fotbal EURO 2024 este un prilej de sărbătoare pentru România, atât pe teren, cât și în rândul fanilor, care vor trăi intens fiecare meci al naționalei, indiferent de locul în care se vor afla.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;