Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu și se declară "simpatizant" PSD după excluderea sa din partid

Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu și se declară "simpatizant" PSD după excluderea sa din partid

Fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prezent vineri la Tribunalul Vaslui, unde instanța a decis menținerea măsurii arestului la domiciliu. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore. Buzatu este acuzat de luare de mită și a fost inițial arestat preventiv în septembrie anul trecut, după ce procurorii DNA l-au prins în flagrant primind 1,25 milioane de lei, suma presupus reprezentând 10% din valoarea unui proiect finanțat de Consiliul Județean Vaslui.

La ieșirea din sala de judecată, Dumitru Buzatu a evitat să comenteze despre acuzațiile care i se aduc și despre campania electorală în desfășurare, menționând că nu mai este membru al PSD și că acum este doar un "simpatizant". El a fost însoțit de Alexandru Barbu, fostul său consilier personal și membru în Consiliul Local Vaslui.

Buzatu a fost exclus din Partidul Social Democrat imediat după incidentul cu DNA, iar acum afirmă că nu dorește să facă alte comentarii despre situația sa politică, menționând că a spus tot ce avea de spus în cei 30 de ani de când a fost membru al partidului. Dosarul său este în procedura camerei preliminare, pe rolul Curții de Apel Iași.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;