Diana Șoșoacă face valuri în politică: suspendarea soțului din partid și lupta cu "serviciile"

Diana Șoșoacă face valuri în politică: suspendarea soțului din partid și lupta cu "serviciile"

Într-un gest neașteptat ce a dat naștere la numeroase speculații, senatoarea independentă Diana Șoșoacă a luat decizia de a-și suspenda soțul, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de Prim-Vicepreședinte al partidului S.O.S. România. Acest eveniment a stârnit atenția presei și a publicului, având în vedere că partidul este creditat cu 5% în sondaje, iar o astfel de mișcare internă sugerează posibile tensiuni la nivelul conducerii.

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru abordările sale directe și deseori controversate, a explicat că această decizie a fost luată în încercarea de a-l proteja pe soțul său de influența pe care "serviciile" ar avea-o asupra lui. "Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte", a declarat Șoșoacă într-o conferință politică la Iași.

Această mișcare vine în contextul în care Dumitru Silvestru-Șoșoacă a fost acuzat că ar fi încălcat Statutul partidului, iar în urma suspendării, trebuie să predea în termen de 48 de ore toate documentele importante ale partidului. În plus, conform deciziei, este obligat să se abțină de la orice acțiuni care ar putea denigra partidul sau membrii acestuia.

Deși decizia de suspendare pare să indice un conflict serios, Diana Șoșoacă susține că relația lor de familie nu este afectată: "Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap".

Situația ridică întrebări nu doar despre viitorul politic al lui Dumitru Silvestru-Șoșoacă, ci și despre dinamica internă a partidului S.O.S. România. În acest context, se anticipează că următoarele mișcări ale senatoarei și ale partidului vor fi urmărite cu mare interes de către opinia publică și de către adversarii politici.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;