Adio, Tache Macri! Legenda Rapidului și-a luat rămas bun la 92 de ani, în timp ce pasionații de Loto își încearcă norocul

Adio, Tache Macri! Legenda Rapidului și-a luat rămas bun la 92 de ani, în timp ce pasionații de Loto își încearcă norocul

Lumea sportului românesc este în doliu după pierderea unuia dintre cei mai emblematici fotbaliști ai Rapidului, Dumitru "Tache" Macri, care s-a stins din viață la venerabila vârstă de 92 de ani, în orașul luminilor, Paris. În același timp, pasionații jocurilor de noroc își încercă șansa la extragerile Loto, sperând să atingă visul unui câștig fabulos.

Născut pe 28 aprilie 1931, Dumitru Macri a fost un simbol al Giuleștiului, dedicându-și întreaga carieră Rapidului și câștigând Cupa Balcanică în 1964. În 1961, a fost primul român nominalizat la prestigiosul "Balonul de Aur", alături de legendele fotbalului mondial. Tache Macri a ales să rămână fidel culorilor alb-vișinii, deși a avut oportunități de a juca în străinătate, inclusiv la Panathinaikos Atena, motivat de atmosfera unică creată de suporterii rapidiști și de spiritul comunității.

Pe de altă parte, joi, 21 martie 2024, la ora 18:30, pasionații Loto au fost cu ochii pe extragerile jocurilor Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Premiile puse în joc sunt cu adevărat impresionante, cu reporturi ce depășesc milioanele de lei, atrăgând sute de mii de jucători să viseze la o viață schimbată peste noapte. De exemplu, la Loto 6/49, reportul la categoria I a ajuns la peste 4,98 milioane de lei, în timp ce la Noroc, suma cumulată a depășit 8,83 milioane de lei.

În acest context de vis și speranță, îi aducem un omagiu lui Tache Macri, care a fost un exemplu de fidelitate și pasiune pentru clubul său de suflet, Rapid. În același timp, ne îndreptăm atenția spre cei care își încearcă norocul la Loto, amintindu-ne că visurile pot deveni realitate, așa cum a demonstrat și biletul câștigător jucat la Târgoviște la Super Noroc.

În amintirea lui Tache Macri și cu gândul la cei care aspiră la un viitor mai bun, ne exprimăm speranța că fiecare dintre noi va găsi un motiv să viseze și să persevereze în ciuda provocărilor vieții.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;