Tragedie în Slatina: Un inginer de 35 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Tragedie în Slatina: Un inginer de 35 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Tragedia a lovit din nou orașul Slatina, unde un bărbat de 35 de ani, dispărut de acasă de câteva zile, a fost descoperit fără viață într-o cameră de hotel. Evenimentul sumbru a fost confirmat de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, care au intervenit la fața locului după ce au fost alertați de către personalul hotelului.

Conform informațiilor oficiale, bărbatul, care era inginer de profesie, s-a cazat în hotel pe data de 11 martie și a plătit doar pentru o zi de cazare. După ce mama sa a semnalat dispariția, poliția a început investigațiile care, din nefericire, au dus la descoperirea trupului neînsuflețit. Primele indicii sugerează că ar fi vorba de un act de sinucidere, având în vedere că nu au fost găsite urme de violență și că bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio.

Un echipaj medical sosit la locul incidentului a constatat decesul, iar corpul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a morții. În acest sens, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Este al doilea caz tragic înregistrat într-un hotel din Slatina în ultimele luni, după ce în ianuarie, un alt bărbat și-a pierdut viața într-o circumstanță similară. Comunitatea locală este îndurerată și preocupată de aceste evenimente nefericite care au umbrit orașul.

Orașul Slatina și-a exprimat profundul regret și transmite condoleanțe familiei îndoliate. În același timp, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele acestui caz pentru a aduce claritate și a preveni astfel de incidente în viitor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;