Prins în aeroport: Ultimul suspect din cazul furtului armelor și bijuteriilor din Voluntari

Prins în aeroport: Ultimul suspect din cazul furtului armelor și bijuteriilor din Voluntari

Un nou capitol se încheie în ancheta furtului armelor și bijuteriilor din locuința unui fost ofițer SRI din Voluntari, cu prinderea celui de-al patrulea suspect. Tânărul de 19 ani, căutat la nivel național și internațional, a fost reținut în Aeroportul „Henri Coandă” după ce a sosit din Bruxelles.

În data de 6 ianuarie, o locuință din Voluntari a fost ținta unui furt calificat, unde au fost sustrase un pistol, muniția aferentă și bijuterii de valoare. După o operațiune de căutare intensă, inclusiv cu ajutorul scafandrilor care au recuperat arma și cartușele dintr-un lac, anchetatorii au identificat patru bărbați implicați în spargere.

Trei dintre suspecți au fost capturați anterior, iar cel de-al patrulea a fost localizat și reținut la întoarcerea sa în România. Acesta, prins pe 8 februarie, este acuzat de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Mandatul de arestare preventivă în lipsă fusese emis pe 3 februarie de Judecătoria Buftea, iar acum, bărbatul așteaptă confirmarea mandatului de către Judecătoria Cornetu.

Cazul a atras atenția publicului și a subliniat importanța colaborării eficiente dintre autorități pentru a asigura securitatea cetățenilor și a combate crima organizată.

Anchetatorii continuă să investigheze și să monitorizeze aceste tipuri de infracțiuni, în timp ce comunitatea din Voluntari încearcă să revină la normalitate după acest incident tulburător.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;