Traficant de droguri din Cluj reținut după ce a fost prins în timp ce vindea 1,6 kilograme de "cristal"

Traficant de droguri din Cluj reținut după ce a fost prins în timp ce vindea 1,6 kilograme de "cristal"

Un bărbat din județul Cluj, cunoscut ca recidivist, a fost reținut de autoritățile de aplicare a legii după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea o cantitate semnificativă de droguri. Incidentul a avut loc în comuna Florești, unde individul a fost surprins comercializând 1,6 kilograme de 3-CMC, o substanță cunoscută sub numele de "cristal" și clasificată drept drog de mare risc.

Conform informațiilor furnizate de DIICOT, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul bărbatului, polițiștii au descoperit un depozit de stupefiante, confiscând alte 17,5 kilograme de droguri de mare risc și substanțe psihoactive, inclusiv MDMA, 2-MMC și N-Ethylnorpentedrone, precum și alte mijloace de probă relevante pentru anchetă.

După audieri și evaluarea probelor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără autorizație legală. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cazul continuă să fie investigat, iar autoritățile sunt în alertă pentru a combate răspândirea și comercializarea ilegală a substanțelor interzise.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;