Operațiune de capturare a unui traficant de arme în Ilfov

Operațiune de capturare a unui traficant de arme în Ilfov

Într-o acțiune impresionantă desfășurată de polițiști, un bărbat suspectat de vânzarea ilegală a unei arme de asalt a fost prins în flagrant în Ilfov. Incidentul a avut loc după ce forțele de ordine au fost alertate de către un martor care urma să achiziționeze arma. În urma intervenției, s-a descoperit că arma în cauză era o mitralieră semiautomată de tip militar, o descoperire alarmantă având în vedere potențialul său letal.

Conform informațiilor oferite de Digi 24, asupra bărbatului au fost găsite și 11 cartușe de calibrul 9 mm, ceea ce sugerează că arma era gata de utilizare. Anchetatorii au demarat investigații amănunțite pentru a determina proveniența armei și a înțelege dimensiunea rețelei de trafic de arme la care acesta ar putea aparține.

Detalii suplimentare despre starea armei au fost oferite de Cosmin, un instructor la un poligon de trageri, care a menționat că arma avea semne de oxidare, sugerând faptul că ar fi putut fi păstrată în condiții de umiditate sau chiar îngropată. Totodată, a specificat că, în ciuda conflictului armat din apropierea granițelor țării, arma nu pare să provină din est.

Individul reținut nu este la prima abatere, având în trecut emise două mandate de arestare în lipsă. Autoritățile continuă să investigheze cazul pentru a asigura siguranța publică și pentru a preveni orice alte incidente similare.

Pentru mai multe știri și informații actualizate, urmăriți-ne pe Google News.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;