Operațiunea polițienească din București: Capturarea a doi hoți specializați în furtul de haine

Operațiunea polițienească din București: Capturarea a doi hoți specializați în furtul de haine

Poliția Capitalei a reușit o acțiune remarcabilă în data de 25 ianuarie 2024, când a prins în flagrant doi bărbați suspectați de furturi importante din depozitele de haine. Incidentul a avut loc în județul Ilfov, unde indivizii, de 29 și 45 de ani, au fost surprinși imediat după ce au pătruns într-un depozit, furând 60 de baxuri de articole vestimentare, evaluate la 50.000 de lei.

Modul de operare al hoților includea utilizarea unei autoutilitare cu plăcuțe de înmatriculare false. În urma investigațiilor, polițiștii au dezvăluit că aceștia au fost implicați și într-un alt furt comis în luna octombrie a anului precedent, de unde au sustras 90 de suluri de material textil, cu un prejudiciu estimat la 350.000 de lei.

După reținerea lor pentru 24 de ore, un judecător a emis mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru infracțiunile de furt calificat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Acest caz subliniază eficiența poliției în combaterea infracționalității și protejarea proprietății private. Comunitatea este încurajată să rămână vigilentă și să raporteze orice activitate suspectă autorităților competente.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;