Elevi în siguranță după ce autobuzul școlar a luat foc în Caraș-Severin

Elevi în siguranță după ce autobuzul școlar a luat foc în Caraș-Severin

Un incident îngrijorător a avut loc în Moldova Nouă, Caraș-Severin, unde un autobuz școlar transportând 30 de elevi a fost cuprins de flăcări în timpul mersului. Incidentul, care s-a produs pe DN57, a dus la închiderea temporară a circulației rutiere în zonă.

Șoferul autobuzului, observând fumul dens ce ieșea din compartimentul motor, a reușit să oprească vehiculul și să evacueze rapid toți elevii, evitând astfel o posibilă tragedie. Elevii, care se întorceau din comuna Sichevița, au scăpat nevătămați și au fost la o distanță sigură când flăcările au cuprins rapid vehiculul, alimentate de rafalele de vânt puternice.

Echipele de pompieri au intervenit cu dificultate din cauza condițiilor meteo nefavorabile, dar au reușit să lichideze incendiul. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale incendiului, suspectând o defecțiune tehnică la autobuz.

Poliția a recomandat șoferilor să folosească rute alternative până la reluarea circulației normale pe DN57. Acest incident subliniază importanța verificărilor tehnice periodice ale vehiculelor destinate transportului public, precum și a promptitudinii și profesionalismului șoferilor și serviciilor de intervenție în caz de urgență.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;