Agresiune Sexuală în Teleorman: Dosar Penal Deschis Împotriva Șoferului de Microbuz Școlar

Agresiune Sexuală în Teleorman: Dosar Penal Deschis Împotriva Șoferului de Microbuz Școlar

Autoritățile din județul Teleorman au intrat în alertă după ce o adolescentă de 14 ani a raportat că a fost victima agresiunii sexuale din partea șoferului microbuzului școlar. Incidentul a fost adus la cunoștința poliției de un cadru didactic al școlii din comuna Smârdioasa, după ce fata a mărturisit prin mesaje pe o aplicație de mesagerie că a fost atinsă în mod inadecvat de bărbatul de 52 de ani, în timp ce se aflau singuri în vehicul.

Potrivit declarațiilor oficiale, cazul a fost sesizat pe data de 19 martie, iar evenimentele descrise de minoră ar fi avut loc pe 11 martie. Fata, care nu mai era elevă a școlii din Smârdioasa, a fost lăsată să urce în microbuz împreună cu ceilalți copii. După ce a lăsat la domiciliile lor pe ceilalți elevi, șoferul a rămas singur cu adolescenta, moment în care ar fi comis agresiunea.

Șocant este faptul că nu este prima acuzație de acest gen adusă bărbatului. În urmă cu doi ani, a existat o suspiciune similară, când o altă minoră ar fi relatat că a fost atinsă în zona sânilor. Cu toate acestea, mama fetei nu a depus plângere pe atunci, iar cazul a rămas nerezolvat.

Acum, polițiștii și Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea investighează cu seriozitate acuzațiile, încercând să stabilească circumstanțele exacte ale presupusei agresiuni sexuale. Dosarul penal a fost deschis, iar ancheta este în desfășurare.

Acest caz vine în contextul în care societatea românească este tot mai preocupată de siguranța copiilor în mediul școlar, iar astfel de acuzații grave sunt tratate cu cea mai mare atenție de autorități.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;