Continuă investigațiile în cazul rugbiștilor francezi acuzați de viol în Argentina

Continuă investigațiile în cazul rugbiștilor francezi acuzați de viol în Argentina

Tânăra care i-a acuzat pe rugbiștii francezi Hugo Auradou și Oscar Jegou de agresiune sexuală a fost externată din spitalul din Mendoza, Argentina. După o perioadă de spitalizare necesară pentru a se recupera din "decompensare generală", femeia și-a menținut acuzațiile și se află într-o stare stabilă, beneficiind de sprijin psihologic continuu, conform declarațiilor avocatei sale, Natacha Romano.

Hugo Auradou și Oscar Jegou, care au fost arestați și inculpați pentru viol, continuă să-și organizeze apărarea și primesc sprijin moral și financiar din partea federației franceze de rugby. Avocata victimei a menționat că aceasta suferă de stres posttraumatic și a fost sfătuită să evite presa pentru a nu fi influențată de strategia apărării.

Între timp, procedura juridică avansează, iar un șofer de taxi care a transportat-o pe acuzatoare de la locul presupusului incident va fi audiat de procurorul general. Mărturia acestuia ar putea oferi detalii importante despre starea reclamantei în noaptea incidentului.

Cazul continuă să atragă atenția publicului și a presei, în timp ce femeia așteaptă următoarele audieri în fața justiției argentiniene.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;