Descoperire tragică în Dolj: Raisa, fetița de doi ani, găsită moartă

Descoperire tragică în Dolj: Raisa, fetița de doi ani, găsită moartă

Raisa, o fetiță în vârstă de doi ani și cinci luni din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită decedată pe un câmp la scurt timp după ce a fost raportată dispărută. Trupul neînsuflețit al copilei a fost descoperit după aproape 24 de ore de căutări intense, la care au participat peste 100 de persoane, incluzând polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

Ancheta a dezvăluit că principalul suspect în cazul morții tragice este un adolescent de 15 ani, verișor al Raisei. Tânărul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, iar procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor, în urma rezultatelor necropsiei care au indicat o moarte violentă. De asemenea, tatăl suspectului a fost audiat, fiind acuzat că a știut de crimă și a ascuns faptele fiului său.

Cazul a stârnit o undă de șoc și indignare în rândul comunității și al opiniei publice, iar familia Raisei este devastată de pierderea copilei lor. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc acest eveniment tragic.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;